Danske sider om Addison
SOS-Addison
Adrenals.net internationale APP, på dansk
Medicinkortet
Med denne app kan du se din aktuelle medicin, som er registeret på Fælles Medicinkort af en læge. Du kan også se dine åbne recepter, det vil sige recepter, hvor du fortsat kan få udleveret medicin på apoteket. Sammen med de åbne recepter ser du også den medicin, du allerede har fået udleveret på apotek.
A
B
C
Danske sider om Addison
Sundhed.dk
Adgang til sundhedsvæsenets oplysninger om Addison.
NetDoktor om Addisons sygdom
NetDoktor er Danmarks største online uafhængige lægetjeneste, hvor der bl.a. er en beskrivelse af Addisons sygdom
NetDoktor om Cushing sygdom
NetDoktor indeholder også en beskrivelse af Cushings
Danske patientgrupper
Thyreoidea Landsforeningen
Thyreoidea Landsforeningen arbejder på at forbedre vilkårene og livskvaliteten for stofskiftepatienter og for at give dem viden og rådgivning.
Hypofyse Netværket
Beskrivelse kommer senere
AGS Foreningen
AGS foreningen er en landsdækkende patientforening, stiftet i 2000, med ca. 40 familier, som medlemmer. Foreningen yder støtte til patienter med sygdommen AGS og deres pårørende i form af information og rådgivning om sygdommen. Vi har medlemmer med AGS af begge køn i alle aldre.
Udenlandske sider om Addison
AdrenalNet
Europæisk digital platform med al information om binyresygdomme.
Morbus Addison Foreningen (Norge)
Morbus Addison Foreningen i Norge har som formål, at give information og være rådgivende for Morbus Addison, Cushing, Hypofysesvigt, Akromegali og Adrenogenitalt syndrom (AGS).
Svenska Addisonföreningen (Sverige)
Svenska Addisonförening er en samling af ildsjæle, som ønsker at udbrede viden om Addison. Deres hjemmeside indeholder meget information, bl.a. en video til hvordan man giver en Solu-Cortef indsprøjtning, en Addison App til Android mobiltelefoner m.m.
Addison's Disease Self Help Group (UK)
Denne side indeholder rigtig meget information omkring Addison, og indeholder bl.a. "Addison's Owner's manual" som beskriver mange aspekter ved at have Addison.
Netzwerk Hypophysen- und Nebennierenerkrankungen (Tyskland)
Tysk patientforening for alle hypofyse- og binyrebarksvigt-sygdomme. Blev stiftet i 1994 af patienter og endokrinologer og er en stor organisation, der i dag har mere end 2400 medlemmer.
Eurordis
Europæisk paraplyorganisation for sjældne sygdomme.